Glittery shoes

Dagens – Yellow Mellow

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jeg er næsten lige kommet hjem fra en fødselsdagsfest, og jeg føler mig godt gammeldags træt, som efter en vild fest i gymnasiet.

Til fødselsdagen i går tog jeg min gule kjole i brug, som jeg har købt på asos til 78kr. Lige da jeg tog den på var den elektrisk som i bar helvede, og den kunne ikke lade være med at klæbe til kroppen – det forsvandt dog i løbet af aftenen. Men hvis der er nogen der har et husmorråd til hvordan man ikke får polyester til at klæbe til kroppen, vil jeg meget gerne høre det.

For at give kjolens gule farve lidt spil, havde jeg taget et gult bælte på for at lege lidt med de gule nuancer. Det er ikke tydeligt på billedet, men på tredje billede, kan man lige ane at jeg har et gult bælte på som også er fra Asos. Ja ja, kan I fornemme at jeg er ved at blive rigtig glad for farver?

Det sidste billede har ikke så meget med tøjet at gøre, men det opsummerer ret godt hvad jeg har brugt mig weekend på. Der er blevet konsumeret rigelig mængder vin, og nu klæder jeg mig lidt til at bruge søndagen på at detoxe.

Yesterday I went to a birthday bash wearing a yellow dress bought on Asos. To play a little with the yellow shades I added a yellow belt as well. It is not that visible on the pics, but on the third picture you might just have a peek at it.

14 kommentarer

 • Hej Camilla, hvor er det sødt at du tænkte på mig :-)jeg nåede desværre ikke lige at fange udseendelsen, men jeg må prøve at se om jeg kan finde det på nettet. Det er et super tip, for det er jo noget jeg lige har liggende, så det skal lige afprøves. Tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg sad netop og så godmorgen Danmark, da jeg kom til at tænke på dig og din kjole. 🙂 De sagde nemlig, at hvis man har elektrisk tøj, så kan man sprøjte sådan en texturing-spray uden på tøjet og så hjælper det – kan ikke huske hvad sprayen hed, men det var sådan en, som man normalvis bruger til at sprøjte i sit hår, som en slags tørshampoo/hårlak-lignende ting. Prøv evt. se programmet fra i dag, der viser de det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor er det godt at I alle har så mange gode råd! I er bare de bedste. Jeg tror jeg starter med skyllemiddel, så må jeg håbe at det hjælper ellers må jeg begive mig i kast med sprayene. Forresten tusind tak for alle kommentarerne, de betyder rigtig meget for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den flot kjolen, den klæder dig og ser da også meget bedre ud på dig, end på modellen hos Asos!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er du altså bare flot!fin kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker, lækker kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der findes faktisk noget så smart som en spray mod statisk elektricitet. Kan anbefale den fra Classic Clothing Care. Jeg ved faktisk ikke hvor man kan købe den herovre – måske vaskerier, nogle tøjbutikker osv, men ellers på tekstilpleje.dk. Man sprayer bare op under kjolen, eller endda direkte ind i tørretumbleren fx 🙂 Så smart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • One word: WOW!Fuck hvor ser du godt ud Lynn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The dress looks really good on youGiveaway: Win 100 euro giftcard from ASOS.COM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Åh, polyester. Jeg kan heller ikke udstå når tøj bliver elektrisk og klæber. Men jeg vil ligesom de andre kloge piger anbefale skyllemiddel, og så tror jeg også generelt man skal undgå at have for meget polyester/acryl på ad gangen – f.eks. erstatte nylonstrømperne med bomuldsleggins og også undgå kombinationen af polyester og uld – hvis jeg har de to ting på samtidig får jeg stød hele tiden. Held og lykke med afladningen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du skøn ud med kjolen og de flotte krøller. Prøv at hænge den i dampen på badeværeset efter et bad. Har hørt det skal kunne afhjælpe. Men det er jo bare heldigt, at du er så slank, når den klæber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MissM

  Havde nogle polyester bluser som klæbede til kroppen og prøvede først med hårspray – jeg så i Go'morgen DK at de sprayede lidt hårspray indvendigt på en satinkjole for at fjerne statisk elektricitet. Det hjalp lidt da jeg prøvede det, men hæld en lillebitte smule skyllemiddel i ved vask. Råd fra svigermor og det virker perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må ikke hænge mig op på det men mener det bliver bedre hvis den lagt i et vasket med skyllemiddel eller eddike, men er ikke helt sikker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan prøve at tage en tøjbøjle i metal og køre den rundt på indersiden af kjolen, næste gang du skal have den på. Det plejer at hjælpe på mine kjoler i polyester:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glittery shoes