3 favoritter til rosa læber

Dagens – Stripe, ruffle & pleather

Photobucket
Photobucket
(Skirt-Zara, Cardigan – Asos, ruffle top – Hong Kong)

Indlægget her skulle egentlig være kommet på i går, men så glemte jeg det fuldstændig da vi gik i gang med god mad og Bezzerwizzer. Jeg var endda gået i gang med at skrive på det, men så får I det da bare i dag, det skal I ikke snydes for.

Jeg er så småt på vej over for at skrive lidt på specialet, selvom det gode vejr ikke ligefrem fremmer lysten til at være indendørs.

Vejret i går var jo også helt perfekt omend lidt koldt, og det gav anledning til et par billeder. Jeg undskylder på forhånd over baggrunden og lokation, men det er bare lige det nemmeste og tætteste på udendørs jeg kan komme til tider. Det er jo ikke ligefrem kønt med en rusten malerspand eller træpladder, men håber I overlever og kan se bort fra det. Et billede udendørs er bedre end billede indendørs. God lørdag derude!


The outfit from yesterday which I totally forgot to post because I got caught in good food and boardgame. But better late than never.

Skriv en kommentar

 • Vanja

  jeg er så vild med din cardigan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Rikke, Sorry, men kom til at overse din kommentar. Bedre late than never, right! Toppen (som det også står under billedet) er fra Hong Kong. Forresten tak for de rigtige søde ord, det er skønt når man kan inspirere andre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes din ruffle top er helt fantastisk!!! hvor er den købt henne?Tak for en super blog – jeg kigger hver dag og bliver inspireret til at gå hjem og style på nye måder!Mange hilsner Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej piger, I er så søde. Rigtig mange gange tak for jeres kommentarer – hvad skal jeg dog gøre uden jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rigtig fint!;) – hvorfor er dine outfit altid så fine og flotte?;)/annahttp://annaeglite.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har linket til dig i min blog (:Fed blog oven i købet, er fast læser.//Johannajohannadalland.blogspot.comhttp://johannadalland.blogspot.com/2011/02/yndlingsbloggere.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cam

  Du er rigtig køn 🙂 Og god blog du har dig :)Kig evt min også :http://cam-stardust.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin outfit – er vild med din stil! Kan ikke sige det nok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser rigtig flot ud på det her billede, rigtig fedt sæt. Kunne bruge det hele 😉 tak for din søde hilsen igår på min fødselsdag :)Ellers kan jeg tilføje man kan købe rigtig mange internationale blade på hovedbanegården, og/eller dsb kiosker. Der plejer jeg i hvert fald tit at købe. Bare lige en tanke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak 🙂 det er sødt sagt. Jeg ved at Illum og Magasin forhandler internationale blade, og der vil jeg stærkt mene at de også har Vogue. Men hvis du ikke bor i nærheden af de to steder, kan man også få dem på ebay, dog en del dyrere. http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=vogue+lady+gaga&_sacat=See-All-Categories

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super sødt outfit, er vild med din stil!Jeg har et spørgsmål omkring et blad, for jeg ved jo du læser lidt af hvert 😉 Ved du hvor man kan få Vogue med Lady Gaga coveret på? Har ledt og ledt man kan ikke finde det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 favoritter til rosa læber