Onsdags stemningsbilleder

Dagens – lyse toner

Photobucket
Photobucket
Photobucket
(Pants – Zara, Cardigan – Vila, Shirt – H&M, Scarf – Designers remix)

Jeg har valgt at tage det mest behagelige tøj på idag, altså udover joggingtøjet, er dette noget af det mest behagelige. Jeg føler mig ordentligt klædt på, samtidig med at der ikke er noget der strammer, sidder forkert eller er tungt at have på. Tørklædet er mit ultimative favorit, jeg købte det engang til Designers remix lagersalg til ingen penge. Selvom jeg nok har omkring 40 tørklæder at vælge imellem, så falder valget ofte på det her. Det er nemlig stort, varmer og så er farven så rar at kigge på og matcher det meste.

Glædelig kinesisk nytår til jer alle sammen!
Det får mig egentlig til at tænke på, at jeg faktisk burde have noget rødt på, for det er lykkens farve. Og det skal man nemlig have på til nytårsaften.

Happy chinese new year to you all! Today’s outfit is the most comfy besides sweatpants.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdags stemningsbilleder