Dagens - Stripe, ruffle & pleather

Dagens – cargo pants

Photobucket
Photobucket
(Cargo pants – H&M, Top – Gina Tricot, Necklace – Pilgrim, Heels – Hong Kong)

Det er hvad jeg endte ud i at tage på til ost & vin komsammen med venner. Jeg har længe ledt efter et par cargo-pants, og har langt om længe fundet de helt rigtige par. De passede rigtig godt til de høje hæle, men det var bare et par sko jeg havde med i tasken, og flade sko til turen derud.

Lige nu sidder jeg og plejer mine små tømmermænd, vinen fra i går har bare ikke være rar ved mig. Jeg har siddet længe og prøvet at skrive dette indlæg, og bliver konstant distraheret af badminton som kører i baggrunden med lidt for høje toner, der bestemt ikke afhjælper hovedpinen eller koncentrationen. Nu ser det ikke ud som om jeg kan få skrevet særligt meget mere, jeg vil altså bare smide mig i sofaen nu i fosterstilling med en dyne, og håber på at healingsprocessen går smidigt for sig.

I wore this for a wine and cheese date with friends yesterday.

Skriv en kommentar

 • Stylish outfit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Sine: Ja, meget sjældent. Det er også kun 1 eller 2 gange jeg har prøvet det. @Cæcilie Sofie: velkommen til, og mange tak for de fine ord. Jeg skal nok helt sikker svinge forbi din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck hvor er det et fet outfit! Helt vildt!! Du er godt nok smuk.Super fed blog. Jeg har meldt mig som fast læser. Håber også du har lyst til at kigge forbi min.//Cæcilie Sofiewww.somethingsalt.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tak! Jeg vil prøve de andre butikker, det er nemlig så skide svært at finde bukser, der passer. Men ligefrem at finde en str. 32 i H & M, det er sjældent! Sine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forresten Sine, buksetypen hedder cargo pants – det er vist nok hvis det er i med lommer på siden af bukserne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Sine: Jeg var faktisk så heldig at finde mine i en str.32, hvilket er så sjældent det sker. Har været ude for det én eller to gange. Men ellers må jeg desværre også sige at H&M heller ikke er lige stedet for mig hvad jeans størrelser angår. Der kan jeg tilgengæld anbefale Gina Tricot, cheap monday og Bik Bok som har jeans og bukser i meget små størrelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uhh du er en perle 😀 hmm lad os prøve med en 36 så. min email er: Sisseldam@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Virkelig flotte bukser. Hvad str. er det? Jeg kan aldrig finde bukser i H & M, er lige så lille som dig. Hedder de Cargo (eller er det farven, der hedder det, undskyld hvis jeg spørger dumt).Mvh Sine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov Sissel, jeg glemte dig lige. Jeg skal nok muligvis forbi en GT idag, og der vil jeg gerne kigge om de har den i en 36/38. Min er en str.34 og de er lidt store i det.Skriv din mailadresse til mig, så kan jeg lige skrive tilbage om de har den i butikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Lullumt: Ja, H&M har rigtig mange varianter, så der er jo stor chance for at finde et godt par. @Anonym: Ih tak! Lige de her stiletter har jeg ikke haft på særlig mange gange udendørs ellers plejer jeg at have skiftesko med for at skåne dem for brosten og huller i vejene :-)@Anonym: Nu hvor jeg kiggede grundigt efter, kan jeg godt se at det ikke er helt de samme, lommen sidder nemlig ikke så langt ude på siden som mine, men dem der ligner allermest er disse:http://shop.hm.com/dk/shoppingwindow?dept=DAM_BYX_BYX&shoptype=Sellers skal du nok en tur forbi H&M. @Sannah: Tak tak, jeg har linket til et par i kommentaren for oven som er uden snøre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sannah

  Fantastisk outfit! :)Super flot kombination af det rå og det feminine.Kan dog umiddelbart heller ikke lige findebukserne inde på H&M's online shop?Dem der er, har snøre forneden ser det ud til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg kan ikke finde bukserne på webshoppen ? kan du like til dem eller ? dem jeg har fundet ligner ikke dine synes jeg ikke? elsker dem nemlig heh 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  super fede bukser – elsker toppen !! hvordan holder du dine stiletter så flotte ? synes godt nok mine bliver meget slidt på/ opad hælen, dine ser super flotte ud 🙂 elsker din stil !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Top lækkert outfit Lynn! 🙂 Fed kombination. Tror jeg må i H&M og lede efter de bukser. Har lige prøvet nogle fra Lindex, men de var bare ikke gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt Outfit Lynn!!Har lige luret denne smukke top inde på GT's hjemmeside, men desværre er der kun store størrelser tilbage. Ved du om den sorte stadig findes i butikkerne i str. 36/38? og hvad str. er din?Er Bornholmer, så jeg ville faktisk høre om du kunne fristes til at købe den sorte til mig, hvis du skulle få tid og alligevel skulle et smut forbi Gina Tricot? – ved det er meget at spørger om, men det kan vel ikke skade 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak til alle, dejlig med lidt positivt feedback. Jeg tror bukserne kommer til at blive et hit hos mig til sommer. Bukserne er fra H&M, og de kan stadig købes. De kan købes fysisk i butikkerne eller på webshoppen. @Anonym: Øvelse gør mester, du må endelig ikke give op haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  De busker er SÅ fede !! de ser så fede ud med skoene 😀 ville så gerne have de bukser og sko på sammen – men hæle og mig går aldrig godt gælder det bare om at øve sig i at gå med hæle eller skal jeg bare give op nu hehe ;D ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor er bukserne fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for inspirationen. Havde aldrig selv tænkt at sætte de to fraver sammen !!:-)God søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sol

  Det her look klæder dig AFSINDIGT godt! 🙂 Virkeligt, virkeligt flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Har de dem stadig u butikkerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • beautiful color combination! Looks great on youGiveaway: Win 100 euro giftcard from ASOS.COM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Toppen er rigtig fed.. Har selv luret på den et par gange i GT 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fede! Du bærer dem virkelig flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - Stripe, ruffle & pleather