Kaffe kunst

Tilbageblik 2010

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Endnu et år er gået, og sikke en masse der er sket i løbet af 2010.
Specielt på blog fronten er der sket en masse, bloggen er endelig blevet til noget som jeg er blevet rigtig glad for. Jeg tror endelig, at jeg har fundet bloggens fokuspunkt. Men det hele er jo også kun takket være jer, det er jer, der gør det så hyggeligt at blogge. Uden jer ingen blog!

For at afslutte den sidste dag i året, har jeg har bladret bloggen igennem, og fundet et outfit fra hvert måned i 2010. Det er ikke nødvendigvis det bedste eller pæneste outfit der er hevet frem her.
Det har godt nok været sjovt at se, hvordan man ændrer sig i løbet af kun et år både stilmæssigt og personlighedsmæssigt.

Selvom der ikke er lagt op til fest, skal der alligevel en rigtig god middag til iaften. Min lille familie kommer forbi, og så skal vi have lækkert mad og drikke. Nu vil jeg starte forberedelserne til iaften, måske dropper jeg lige forbi senere. Hvis ikke, rigtig godt nytår til jer alle.

Last day of 2010. To end the year I have gathered one outfit from each month in 2010 into a collage.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffe kunst