Frisure - How to

Hjemmelavet kransekage

Photobucket

Sidste år, da vi havde 10 venner ovre til nytårsaften. Valgte vi at lave kransekagen selv, frem for at købe da de altid er så dyre og i dårlig kvalitet.
Den på billedet er fra sidste år, men i år vil jeg lave den samme selvom vi er langt færre til middag. Jeg puttede cellofan omkring den, for at den skulle holde sig frisk. Jeg lavede den nemlig dagen før. Til dem som er friske på at kaste sig ud i det, er der en nem opskrift her.
Det er simpelthen så nemt, så jeg kan ikke andet en råde jer til at lave den selv. Så kan den jo også blive lige så høj, som i vil have den. Jeg lavede også lidt konfekt af marcipanresterne, det pynter nemlig så fint på fadet.

6 kommentarer

 • Hey, that’s the grtetesa! So with ll this brain power AWHFY?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg laver næsten også altid vores selv, som du selv siger, det er rigtig nemt :)Og så smager det bare bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har heller aldrig prøvet at lave en før, men hvis du skriver, at det er nemt 😉 Vi bliver kun min kæreste og jeg, og jeg er i gang med at læse til eksamen. Men næste år vil jeg nok prøve at lave den selv 🙂 Håber på jeg får nogle rester fra arbejdet i morgen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig prøvet at lave kransekage før, men efter at have set fremstillingen af den i "Det søde liv" fik jeg lyst til at prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er super fin 🙂 Kransekage bliver faktisk bedre af at komme en tur i fryseren, så skal du bare tage den ud et par timer før og give den glasur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Uijh, det ser lækkert ud. Vi skal også bage selv, min mor plejer at gøre det, men jeg tror jeg vil deltage i det i morgen, det er da hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frisure - How to