Dagens | striber

Frisure – How to

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Der var nogen der spurgte til min store og lidt vilde frisure i dette indlæg.
På billedet er mit hår langt mere fyldigt og krøllet, end der plejer at være. På 1.juledag havde jeg snoet mit hår i siderne, som jeg tidligere har blogget om. Det gjorde jeg mens det var halvvådt, og sov også med det. Dagen efter, da jeg snoede dem ud igen, havde jeg fine bølger i håret.
For at hjælpe volumen lidt på vej, brugte jeg lidt dust it til at give fylde, derefter en gang toupering for at gøre det mere holdbart. Sluttede herefter af med hårspray fra OSiS+ som er min yndlings, da den ikke lugter af lak. Før hele stylingsprocessen, havde jeg også anvendt Sebastians volumeshampoo, som mit asiatiske hår rigtig godt kan lide.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens | striber