Inspirational outfit of the week

Wearing the Raybans

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Her forleden fik jeg lige afprøvet de nye Rayban Aviators jeg havde fået til Luxottica presseeventet. Det er den fineste gave, og jeg er super glad for dem – dog må de godt have været med spejlrefleks, men det dog nok lige lovlig meget at forlange (høhø). Jeg har aldrig overvejet aviators da jeg før i tiden ikke troede mit ansigtsform passede til dem. Men så har det jo bare vist sig at det har været fordi jeg prøvede de store versioner. Dem jeg har modtaget er small, som jeg helt klart kan forene mig og mit ansigt med.
Jeg glæder mig til det bliver sommer hvor jeg for alvor kan bruge dem, der er ikke megen anledning til at anvende dem nu – man bliver jo ikke ligefrem blændet af sneen. Så nu bliver de fint pakket ned, og gemt til vi render ind i forår/sommerperioden – men der er jo lange udsigter.

Trying on the Rayban aviators that I received in the goodiebag at the Luxottica press event. These are the small and gold model, which I think fits my face a lot better than the large versions.

Skriv en kommentar

 • Den hedder Rayban Aviator small arista L0207

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  De klæder dig vildt godt :)Ved du hvad serienummeret er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak ! :-)Hej Mia, nej jeg er ikke inviteret med til det 🙁 Kender slet ikke mærket, men det er nok derfor de holder reception 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan virkeligt godt lide det brune glas. Det gør faktisk ofte alt omkring en lidt varmere. Især i disse vintermåneder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er da super flotte til dig, Lynn!! Så er det bare med at vente på forår ja… eller worke celeb looket med solbriller i december, ahem.Skal du til INGLOT Cosmetics Reception d. 7. i øvrigt?/Mia Mwww.fashionfairytales.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er superfine til dig, sikke en lækker gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspirational outfit of the week