Take Offer - konkurrence vindere

The apartment – the bedroom part

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Lige for tiden står jeg med hovedet under armen, jeg føler jeg har styrtende travlt lige indtil på fredag. De næste par dage er der udsigter til langt mere opgaveskrivning eftersom jeg har to deadlines denne uge.

Anyways, jeg har jo for længe siden lovede flere billeder. Mange af billederne har i jo set før hen i små bider. Men nu har vi fået vores DAY lampeskærm op og hænge, og puderne som også er derfra har vi købt fyld til. Og nu er det næsten som det skal være.

Some time ago I promised to show some parts of my apartment and here is the bedroom part.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Take Offer - konkurrence vindere