The apartment - the bedroom part

Inspirational outfit of the week

Photobucket

Hvis der var et outfit som jeg absolut skulle have på resten af ugen (et outfit resten af livet vil aldrig gå for mig, hihi), skal det være dette. Jeg elsker Stella McCartneys personlige stil og bestemt også hendes designs. Hun er meget minimalistisk og enkel i tøjet, men absolutlig elegant hver eneste gang.
Nu har jeg ikke spammet jer så meget med hendes billeder, men hvis i googler hende vil i kunne se en fin rød tråd i hendes garderobe valg. Det er meget præget af sort, gråt og hvidt – med jeans, enkle toppe og vigtigst af alt er blazeren.

I find Stella McCartney very inspirational when it comes to wardrobe choices. She has such a minimalistic and simple style which is just what I like at the moment.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The apartment - the bedroom part