Wearing the Raybans

Det mest hyppige spørgsmål på bloggen

Photobucket

Det mest hyppige spørgsmål jeg har fået gennem tiden er til mine gummistøvler.
Specielt i denne tid hvor gummistøvlerne nærmest er uundværlige, dukker der mange henvendelser op. Derfor vil jeg i dette indlæg forsøge at svare én gang for alle på de fleste spørgsmål. Det er slet ikke fordi jeg ikke har lyst til at svare på dem løbende, men det er nemmere hvis jeg nu prøver at svare på det hele i et indlæg. Så kunne det jo ikke være mere passende at gøre det nu, hvor vejret er som det er.

Grunden til at jeg købte gummiridestøvler fremfor andre slags gummistøvler, er fordi jeg ikke syntes udvalget af lækre gummistøvler findes i særlig stor omfang. Dem jeg har på på billedet er meget diskrete og ligner meget et par almindelig læderstøvler. Desuden er de ret behagelige at have på, og slet ikke stive i materialet. Jeg vil helt sikkert anbefale dem, hvis ikke man er til Hunters eller har lyst til at give så meget for dem. Gummiridestøvler koster i omegnen af 200kr.
Støvlerne kan købes her og her.

Med hensyn til hvilken størrelse man skal vælge er der også blevet spurgt meget ind til. Jeg vil sige at de er meget “almindelige” i størrelsen, men hvis man gerne vil have en tyk sok i – skal man nok tage den større størrelse, hvis altså man svinger mellem to størrelser.

Skriv en kommentar

 • i´m looking for this kind of wellingtons – where have you bought it?please write me =) (sorry for my english) =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mira, Takker, dejlig at du kan lidt bloggen. Dem fra rideudstyr er helt magen til mine. Jeg giver dig ret i, at dem fra Hooks måske er lidt mere skinnende i det, måske er det bare billedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Lynn;)jeg har kigget på de to links du har lagt op. Er det helt de samme støvler som dine på begge links? Vilde med din men synes især det fra Höoks ser anderledes ud eller er det måske bare mig, der har set mig helt blind på dem? BTW: love love love your blog;)kh mira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved ikke hvordan det er med Hunters, da jeg ikke har erfaring med dem. Generelt er ridestøvler ret smalle i læggen. For de skal være stramme. Men her vil jeg stærkt tro at de varierer i størrelsen. Men hvis du er i tvivl om du kan passe dem, kan du tage ind i en ridebutik og prøve dem. Jeg kan desværre kun tale ud fra dem jeg ejer, og ikke i de forskellige størrelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg mener bare, om de er lige så smalle i læggen som f.eks hunters. Der hjælper det desværre ikke at gå en str. op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Petra: Nej, de er som almindelige gummistøvler. Så ingen varme i dem. @Rikke: Det kommer an på hvilken størrelse du bruger? Jeg vil tro de passer meget godt med omkredsen på almindelige støvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor meget plads er der til læggen? Omkreds?Mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej LynnEr de varme at have på?- Petrahttp://petratrier.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Stylestories: Så havde du jo ret 😉 @Henriette-Christine: Jeg vil nok anbefale at du skal vælge en str. 39 hvis du skal have tyk sok i. Men hvis du har mulighed for at komme forbi en ridebutik, er det nok bedst lige at afprøve dem først 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad størrelse har du dem i? :-)For jeg bruger 38 normalt, og ville høre om du ville råde mig til at købe 39 istedet, så jeg kan have et par tykke sokker på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt, som hestepige har jeg tit tænkt på at spørge dig, om det ikke er ridestøvler du har på! Men jeg har ikke villet gøre det, da jeg tænkte det ville støde dig, fordi det sikkert var nogle smarte dyre nogen, og måske havde du ikke selv tænkt over, at de lignede ridestøvler på en prik. Men nu viser det sig, at det er det sgu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing the Raybans