Konkurrence # 2

Photobucket

Konkurrencen er nu slut!

Så kære læsere, jeg synes i skal forkæles fordi i er de dejligste læsere derude! Der er rigtig mange nye læsere der er kommet til på kort tid og det er jeg rigtig glad for!

I er hver og én værdsat – derfor vil jeg i samarbejde med Schwarzkopf forkæle jer lidt. Der er én vinder af hele herligheden, som består af 5 lækre produkter blandt andet den velkendte Dust it!
Men men men der er jo lige noget man skal gøre for at kunne vinde, man får jo ikke bare tingene foræret, vel? 😉

Først skal i lige svare på spørgsmålene her:

– Hvor mange år fylder Scwarzkopf i år? (Find svaret her)
– Hvor længe har i fulgt bloggen?
– Følger i bloggen via bloglovin, google friend connect eller noget helt tredie?

Kun dem der har svaret på alle tre spørgsmål er kvalificeret. Skriv svaret i kommentarfeltet med jeres navn og gerne efternavns initialer så jeg kan skelne mellem jer.

Obs! Hvor længe man har fulgt bloggen og hvordan man følger den er selvfølgelig ikke afgørende for éns chancer for at vinde – alle der har svaret på de tre spørgsmål har lige store chancer for at vinde. Men det skader jo ikke at melde sig, hvis man nu alligevel følger bloggen 😉

Sæt igang! – I har frem til onsdag d. 3/11 kl.19.

110 kommentarer

 • 1. Schwarzkopf bliver 111 år her i år.2. Jeg har fulgt bloggen i omkring 3 måneder.3. Nu følger jeg bloggen via Bloglovin, men før var den bare på min linkliste med blogs jeg fast læser hver dag inde på min egen blog :)//Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1:Schwarzkopf flyder 111 år i år2: Jeg har fulgt bloggen i ca. 9 månedeer3: Jeg følger bloggen via. bloglovinMvhChristina Prüsse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1: 111 år2: ca. 2 måneder3: via bloglovin- Maibrit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja tak, det må jeg bare vinde og forsæt endelig med at blogge, elsker din stil ;)1. Schwarzkopf fylder 111 år.2. Jeg har fulgt bloggen i ca. 6-7 måneder.3. Følger din blog fast via bloglovin.comIben J. S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hejsa Lynn 🙂 1) Schwarzkopf fylder 111 år. 2) Jeg har fulgt med i et års tid nu. 3) Jeg har din blog tilføjet til mine bogmærker på computeren.- Skøn konkurrence! Hilsen Kirstinekirstinebrauchli@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Lynn :)Super lækker konkurrence & virkelig god blog du har!- Scwarzkopf fylder 111 år.- Jeg har fulgt med i ca. et halvt år, tror jeg.- Har tilføjet din blog som bogmærke, og tjekker den dagligt(;//Emma E.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alex

  Hej Lynn :o)Schwarzkopf fylder 111 år :DJeg har fulgt dig i en 8-9 måneder på Bloglovin.Alex :)musselille@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! Ih altså – sindssyg lækker konkurrence. 🙂 1. Schwarzkopf fylder 111 år.2. Jeg har fulgt med i 3-4 måneder efterhånden! Jeg er en fan af dine flotte billeder og gode stil. :)3. Følger med via Google Friend Connect! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  – Schwarzkopf fylder 111 år.- Jeg har fulgt dig i over et halvt år.- Din blog står under favoritter, så klikker jeg ind derfra og kigger. Har ikke lige fundet ud af alt det andet smarte endnuElsker din stil og elsker at det er på budget!!!!Love ittineandie@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Lynn.- de fylder 111 år.- jeg har fulgt dig i et halvt års tid.- følger dig både gennem bloglovin & så har jeg tilføjet dig/din hjemmeside som bogmærke på computeren 🙂 Med venlig hilsenLouise Evaldlouiseevald1@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hejsa Lynn :)Schwarzkopf kom faktisk første gang på hylderne i 1898, da Hans Schwarzkopf åbnede et apotek, og de fylder 111 år ;)Jeg har fulgt dig et lille år nu, og satser på at blive hængende her. Du har en kanon variation af ting på din blog, og det gør at hvert indlæg fra dig, er spændende for mig 🙂 Jeg føler dig via 'Daily style diary'-mappen i favoritter, med forsiden, men også links til gamle indlæg du har skrevet, som gemmes til inspiration, eller gode tips ;)Mange hilsner,Charlotte AndersenAndersen.Charlotte@yahoo.dkHav' en dejlig onsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Lynn! De fylder 111 år 🙂 Jeg har fuldt dig ca et år, og det er faktisk bare som "bogmærke" på min mac. Mange hilsner Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej LynnDe fylder 111 år 🙂 Jeg har fulgt dig i ca. 4 måneder via bloglovin. Ha' en god dag. Ann S. G.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  De fylder 111 år.Jeg har ca. fulgt dig i 6 måneder via bloglovin.. Blev helt glad da jeg fandt din blog..Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Scwarzkopf fylder 111 år, og jeg har fulgt bloggen et halvt års tid nu, min lillesøster fulgte den, så har den bare oppe i min "favoritfane" for ved ikke hvordan man kan "følge" en blog :)Ellers fedt med en konkurrence med lækre produkter, og keep up the good work :)Mvh Maria E K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Scwarzkopf fylder 111årJeg er fulgt bloggen i et halvt års tidFølger bloggen google friend connect

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Scwarzkopf fylder 111 år i år.Jeg tror, jeg har fulgt bloggen i knap 2-3 måneder. :)Og jeg følger bloggen via Google Friend Connect.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lynn!Schwarzkopf fylder 111 år, i år.Jeg har fulgt bloggen i ca. 4-5 måneder.Via Google Friend Connect samt Bloglovin!MVH Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cbn

  Lækkert med en konkurrence, tak for det :D- Scwarzkopf fylder 111 år ;)- Jeg er ret ny i blogger-land, men har fulgt dig ca en måned- Jeg følger via GoogleFriendConnect/ Camilla N.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Scwarzkopf fylder 111 år ;)Jeg har fulgt dig nærmest fra starten af.. kan se jeg har kommenteret på et af dine indlæg tilbage i juli 2009.Og jeg følger dig via Google Friend Connect (så går jeg ikke glip af nogle indlæg) :D/ Cecilia von Moos

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Scwarzkopf fylder 111 år.Jeg har fulgt din blog i ca et år via bloglovin og det har virkelig givet mig meget inspiration og god tidsfordriv :)Molly S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Scwarzkopf fylder 111 år :)Jeg kan faktisk huske den præcise dato for, hvornår jeg læste din blog første gang. Det var d. 28 maj, jeg havde lige fået læseferie og skulle ud for at skyde mit første photoshoot. mange af dine outfits gav mig inspiration til senere photoshoots 🙂 Jeg følger dig via. google friend connect og Bloglovin'.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria H

  Der er 111 års fødselsdag.Jeg har fulgt dig i et lille års tid – det var i efteråret sidste år at jeg gik i gang med den store bloglæsning – og jeg følger dig via Bloglovin!Mvh, Maria H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida N

  Scwarzkopf fylder 111 år. Jeg har fulgt bloggen siden… der lå sne først på året vil jeg tro! Det er bloglovin der gør det nemt at blive updatet på bl.a. din fine fine blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Scwarzkopf fylder 111 årJeg har fulgt bloggen siden en gang i vinters, hvis ikke før. husker det ikke præcist, men ca. et år og jeg følger bloggen via google reader.og så lige tusind tak for en lækker blog – du giver mig en masse inspi til min garderobe og ikke mindst mit hjem :)'Camilla K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lynn,Scwarzkopf lyder 111 år i år. Jeg har fuldt din blog siden engang i sommers; nu er det en af dem, jeg skal se på hver dag :)Jeg følger den via google reader./Annemarie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej LynnJamen Scwarzkopf har eksisteret i hele 111 år!Jeg har fulgt din blog i et halvt års tid, og har været en fornøjelse med et lille dagligt input – mange tak.Og jeg følger bloggen via bloglovin. Mange efterårshilsener Louise UT.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1. 111 år2. næsten et halvt år3. Vis Google Reader/Rebecca MCrebeccasofie@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  Kære Lynn 1.Schwarzkopf kan fejre sin 111 års fødselsdag – Hurra :o)2. Jeg har fulgt dig siden sommer, fandt dig helt tilfældigt, og det er jeg meget glad for. 3. Fandt dig via bloglovin(er ikke selv derpå.. Endnu). Nu ligger du som fast "bogmærke" på min hjemme computer, min iphone og min arbejds pc, så er liige et smut forbi dig et par gange om dagen ;o)Tak for en cool og inspirerende blog – Du sætter til tider min kreative tankegang i spil – Tak :o)/Mette met1206@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1. 111 år – og det har alle andre vist også fundet ud af ;)2. Lidt over 1 år vil jeg gætte på.3. Jeg følger dig via bloglovin'.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1) 111år2) nogle måneders tid3) via bloglovin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja VJ

  Hej – super blog!!1) 111 år2) 2 måneder3) via bloglovinMange hilser MajaVJ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1. 111 år2. En måned3. Via RSS tilmeldt min Google Reader :-)Mvh. Rejseministeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine M.

  1. 111 år :)2. Siden maj-juni, så det må være 5-6 måneder nu3. Bloglovin, det er så dejlig nemt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie L.

  Hej Lynn,Schwartzkopf fylder 111 år. Jeg har fulgt din blog i ca. ½ år. Jeg følger bloggen via Google Reader. Hilsen Natalie L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HejsaFed konkurrence :)1. Schwarzkopf fylder 11 år.2. Jeg har fulgt din blog i et års tid og kigger dagligt forbi :)3. Følger den via bloglovin og har den under favoritter..Kh fra Camilla (millerud@gmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sannah

  Super skønt med en konkurrence Lynn :)1. – Schwarzkopf fylder 111 år.2. – Jeg har fulgt din blog siden august. Fandt den via dit billede på Stylegallery, og det er jeg simpelthen så glad for, nu kan jeg slet ikke undvære den :)3. – Din blog ligger under mine favoritter :)HilsenSannah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth L

  Hej!Scwarzkopf fylder 111 år i årJeg har fulgt din blog i ca. ½ årJeg har din blog under mine favoritter (Fandt den tilfældigt på Google og nu er den min favorit blog!)-Lisbeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlig konkurrence :)! Jeg har ville prøve deres dust it i rigtig lang tid nu, så måske jeg er den heldige :D! Scwarzkopf fylder 111 glorious år! WAUW I de første mange måneder fulgte jeg din blog ved at jeg havde lavet et bogmærke på min computer, så jeg altså næsmest havde gemt din blogside på min computer, men så da jeg lavede min egen blog begyndte jeg at følge med via Google friend connect- og for det ikke er løgn er du også på min blogliste :)! Alt i alt har jeg nok fulgt med i et år nu :). jeg krydser fingre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla M

  hej 🙂 * 111 år*jeg må være ærlig og sige jeg aldrig har fulgt bloggen,(nu jeg også ny her inde) men jeg har fået kigget mig lidt rundt, og synes virkelig det er en dejlig og interessant blog. sååå det er idag jeg er begyndt at følge den 😀 *via bloglovin God dag -Camilla M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  111 år.Det er snart ved at være et år jeg har fulgt bloggen. Jeg har tilføjet bloggen som en af mine favoritter.Zenia J.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker hårprodukter :D¤ 111 år¤ 1 års tid¤ Via Bloglovin' og Google friend connect<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1. 111 år2. I snart et år tror jeg faktisk det er ved at være :)3. Via Google reader

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De fylder 111 år :)Jeg er først begyndt at følge dig inden for de sidste 3 uger :)Jeg har dig kun som et link på min blog, jeg bruger ikke de der værktøjer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia H.

  1) Schwarzkopf fylder 111 år.2) Har fulgt dig cirka et halvt års tid nu, og læser bloggen dagligt :-)3) Følger på Bloglovin.//Julia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Scwarzkopf er 111 år gammel.Jeg har fulgt dig i omkring 9 mdr.Følger både på bloglovin og google friend;)/Gunilla Z-K.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • * 111 år* Siden august ca.* BloglovinLouise/Lullumut http://www.lullumut.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er jo altid lækkert med en konkurrence. Og har egentlig aldrig prøvet Dust it selv om jeg gerne ville.1. De fylder 111 år i år.2. + 3. Jeg fælger via Bloglovin' og har gjort det dagligt det sidste halve år ca.Sofie K.//Sufi's World

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  111 år:) Og jeg har fulgt dig i snart 5 måneder ( du er en af dem jeg læser fast hverdag )Og du er under mine favoritter:)Knus Henriette Højmark Hansen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethina

  Heeej! 🙂 Fabtastisk med en konkurrence ;)De fylder 111 år, hvilket jo ikke lige er så langtid som jeg har fulgte dig 😀 jeg er en af de helt nye læsere der er kommet til – og faldt over din stil for omkring 14 dage siden 😀 Jeg følger dig via bloglovin' som jeg synes er en ganske fin måde at holde styr på alle de blogs man følger :)Knus B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dilek Madsen

  hej lynn :Dhar aldrig prøver produkterne fra dust is.. mærkligt eftersom det er ret populært, men dette kunne da være en andledning til at få skiftet ud i det "gamle" 😉 1. 111 år 2. jeg har fulgt bloggen det sidste halve år – og den bliver tjekket hverdag og flere gange om dagen (du opdatere nemlig så mange gange at der altid er nyt :D) 3. jeg følger den ikke via blogloving eller heller íkke google friend connect.. egentlig mærkeligt. jeg har aldrig rigtig undersøgt hvordan det fungere? – men indtil videre synes jeg det er rigtig godt at gøre som jeg gør; simpelthen at tilføje din blog som mine farvoritter – så er den hele tiden klar til at trykke ind på! 😀 Hilsen Dilek Madsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De fylder 111 år. Jeg har fulgt dig i lidt under et års tid tror jeg og det er igennem Google friend connect ;)//Trine VilladsenOg forresten fantastisk og inspirerende blog -tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • – Schwarzkopf fylder i år 111 år.- Jeg har fulgt med på din blog i omkring 1 års tid nu.- Følger med via bloglovin'.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danica

  Hej Lynn1. De fylder hele 111 år i år :)2. Jeg har fulgt den ca. et halvt års tid. Faktisk så jeg den omtalt inde på Jubii som mange af bruegrnes yndlings blog, og derefter var jeg hooked. 3. Jeg følger bloggen via mine favoritter/bogmærker. Jeg tjekker så bare selv løbende om der er opdateret.. Grunden til jeg ikke har bloglovin er fordi jeg ikke rigtig ved hvordan det fungerer…pinligt I know ;)Venligst Danica

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1: 111 år2: har fulgt din blog et lille års tid3: Følger din blog via min fortrukne liste (lyder lidt som fedteri), men har først nu fået meldt mig som fast læser .)Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ihh hvor hyggeligt med konkuurencer :)1. de fylder 111 år2. ca en måned :)3. Bloglovin' følger jeg dig igennem :)sabine RK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1. 111 år2. Ca. et halvt år3. Har ikke fundet ud af hvordan bloglovin fungerer (det er sikkert nemt). Plejer at åbne en bestemt blog og så tage dem fra bloglisten jeg kan huske og lide – og der er du en af dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Hej Lynn, fantastisk konkurrence, jeg elsker Dust It – den passer bare såå godt til mit glatte, glatte hår!1: Schwarzkopf fylder 111 år2: Jeg har fulgt dig i ca. 5-6 måneder, og tjekker den dagligt 😀 :D3: Jeg følger dig via Bloglovin'Ha' en super Søndag!- Maj B.S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed konkurrence!1. 111 år2. Opdagede bloggen for ca. 1 måned siden og har fulgt med hver dag siden.2. Jeg følger med i alle blogs via google readerKhMette M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa Lynn :)1: 111år2: ca. 9 mdr3: Er ikke så teknisk anlagt så har faktisk en fast blog som jeg går ind på flere gange om dagen- og så kigger jeg forbi de fleste af de blogs hun "følger med i" :)Venlig HilsenCarina V

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Brusholt

  1: Schwarzkopf fylder 111 år.2: jeg har nok fyldt din blog i en måneds tid.3: via bloglovinskønne hilsner fra Emilie (Brusholt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa, Schwarzkopf fylder i år 111 år. Jeg har fulgt din blog her, i omkring et års tid, hver dag cirka. og jeg bruger Google Friend Connect. Knus og Kram Amalie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Lækker konkurrence.1. Schwarzkopf fylder 111 år2. Jeg har fulgt din blog et halvt års tid3. Jeg følger bloggen via Google Reader

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie Jørgensen

  1. Scwarzkopf fylder 111 år.2. Jeg har ca. været med her i et års tid.3. Jeg har gemt din blog under mine populære :)Venligst Anne Marie Jørgensen (annemariejoergensen@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  1. Scwarzkopf fylder 111 år.2. Jeg har fulgt bloggen i et halvt års tid.3. Jeg har gemt din blog under favoritter. Med venlig hilsenJulie Bastrupjulie_bastrup@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  1. Schwartzkopf fylder 111 år.2. Jeg har fulgt dig og din blog i et års tid.3. Jeg har dig din blog gemt som bogmærke :-)Mvh. Simone (simonevilladsen@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1. Schwarzkopf fylder 111 år2. Siden juli 2011 :)3. Via blogloving 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  Fin konkurrence! :-)- Schwartzkopf fylder 111 år i år.- Jeg har fulgt din blog i ca. 6 måneder.- Følger dig via. Bloglovin.Ditte Mehner Kristiansenditte_mk@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey :)1. 111 år.2. Jeg har fulgt bloggen i et år cirka.3. Jeg følger dig med blogger.com's læseliste. Mvh. Kimmie. yokimmiemanner@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A. 111 årB. Ca et halvt år vil jeg troC. Via Google Friend ConnectMvhMia Mwww.fashionfairytales.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lynna) Schwartzkopf fylder 111 år i årb) Jeg har fulgt dig i ca. et halvt år, måske mere.. Og jeg synes, der er sket en udvikling med din blogging i den tid – til det bedre!c) Jeg følger dig via Bloglovin :)Mange hilsnerKatrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 🙂 a) Hvor mange år fylder Schwartzkopf i år? 111 år. b) Hvor længe har i fulgt bloggen? I et par måneder 🙂 c) Følger i bloggen via bloglovin, google friend connect eller noget helt tredje? Jeg følger bloggen via google friend. Hilsen Nanna nanse_900@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • – Hvor mange år fylder Scwarzkopf i år?De fylder 111 år :-)- Hvor længe har i fulgt bloggen?Jeg mener at have fulgt den i 8 mdr.- Følger i bloggen via bloglovin, google friend connect eller noget helt tredie?Jeg følger den med google friend :-)Og det er en fed konkurrenceMange hilsenerMaiken R

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super konkurrence:-)1) De fylder 111 år.2)Tror jeg har fulgt dig i lidt over 1 år.3) Følger dig via Google Friend Connect.Mange hilsner Michelle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C.

  Uhh lækker konkurrence!1)Schwarzkopf fylder 111 år.2)Tror jeg har fulgt i 3-4 måneder.3)Jeg følger dig med google friend connect.Mange hilsner Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa,- De fylder 111 år.- Jeg har fulgt din blog i lidt over et års tid.- Følger dig via. Google Friend Connect.Superlækker konkurrence! 🙂 Krydser fingre.Mvh. Persilje/Pernille St.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De fylder 111 år :)Jeg har fulgt bloggen i ca 4 måneder efterhånden, læser den dagligt :)Jeg bruger google :)Hilsen Pernille// http://www.pernilleullrich.blogspot.comullrich93@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa, fin konkurrence med lækre præmier :)1. Schwarzkopf fylder 111 år i pr.2. Har vist fulgt dig i omkring 6 måneder.3. Brugte bloglovin i en overgang, men jeg synes ikke så godt om bloglovins funktionalitet, så er gået tilbage til de gode gamle bogmærker :)Mvh Louise K.K.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  1)Schwarzkopf fylder 111 år.2)Må efterhånden havde fulgt dig i 8 mrd. nu 🙂 elsker din blog og din stil!3)Jeg følger dig via bloglovin, men din blog er også bogmærket på min computer og den er den vej, jeg oftes lander på din blog :)Hilsen Maja h.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1. Schwarzkopf fylder 111 år.2. Jeg har fulgt din blog i næsten et halvt år, tror jeg. 3. Jeg følger via google og bloglovin.Knus fra Hannah<3http://anotherfuckingfashionblog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Schwarkopf fylder 111 år. Jeg har fulgt din blog 4-5 måneder, det er en af de faste der læses hver dag, også flere gange om dagen – du er jo rigtig god til at opdatere!Jeg følger med via google 🙂 Tusind tak for en kanon blog!/ Stephanie T. Thomsen_stephanie@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 111 år JEg har fulgt dig lidt over et år :DOg jeg følger dig med google friend connectHilsen Lineroemarken@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Scwarzkopf fylder 111 årJeg har ca fulgt dig 9 månederjeg følger dig via blogspot's "fast læser" (??) .. og du ligger i mine favoritter på pc'enkatrine_ringsted@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Fin konkurrencea, Schwarzkopf fylder 111 årb, Jeg har fulgt bloggen i ca. et årc, jeg følger via bloglovinHilsen Thildethildee@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Schwarzkopf fylde 111 år i år:)Jeg har fuldt din blog i et halvt års tid:)Jeg følger dig via min Google Reader.Super lækker konkurrence – og tak for en god blog!//Sidsel Ssidselsogaard@gmail.comwww.sidselsiger.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lynn :)Scwarzkopf fylder 111 år.Jeg har fulgt din blog i ca. 6 mdr. Jeg mener, at jeg fandt din blog via. google via en søgning på mode blog;)Alle de sider jeg hver dag skal besøge, har jeg lavet en genvejs ikon til. Der iblandt er genvejen til din side, som jeg besøger op til flere gange dagligt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ih sikke nogle lækre produkter!! – Schwarzkopf bliver 111 år..- Hmm.. Tror jeg har fulgt med i en måneds tid, så jeg er lidt ny i det :)- Jeg har simpelthen bare bloggen som et af mine "bogmærker"Ane BJaneborup@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  1. Schwarzkopf fylder i år 111.2. Jeg har snart fulgt bloggen i et års tid.3. På min iPhone følger jeg bloggen her over bloglovin, men har din blog liggende i favoritter på computeren, så den altid lige er hurtig at komme til (;/ Anna S.C.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker konkurrence, Lynn :)- Schwartzkopf fylder 111 år i år.- Jeg har fulgt din blog i knapt et halvt års tid- Jeg følger dig med Google Friend ConnectSanne L. Vestergaardbobos-girl.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • – Schwarzkopf fylder 111 år- Jeg har fuldt med i en 5-6 måneder.- Din blog er både i mine favoritter og jeg følger også med via Bloglivin.Jeg håber du nyder det sidste af din weekend.Heidi Mhttp://girlsgottabe.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lækkert med en konkurrence1. Scwarzkopf fylder 111 år – anede ikke de havde eksisteret så længe?2. Har fulgt din blog i omkring 10 måneder, siden nytår ca.3. Følger ikke din blog i nogen reader, den ligger i et faneblad sammen med alle de andre blogs jeg læser.Hilsen Marie-Louise Lmarie_louise@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  – Scwarzkopf fylder 111 år- Omkring et års tid- Jeg følger bloggen via bloglovinMaj P.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lynn,1. Schwarzkopf fylder 111 år2. Jeg har fulgt med siden jeg selv startede – en tre måneders tid, tror jeg. 3. Jeg følger med via bloglovin'God søndag!Mvh Tine B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Hagensen

  Hej Lynn, dejlig konkurrence!1. Scwarzkopf fylder 111 år2. Jeg tror jeg har fulgt bloggen i omkring et års tid. 3. Og jeg følger bloggen igennem bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker konkurrencer, selvom jeg har bad luck i at vinde.. Men måske så mere i kærlighed haha ;)Scwarzkopf fylder 111 år i år.Jeg har fulgt din blog i lidt over et år.Jeg er tilmeldt både bloglovin og google friend, men har din og et par andre som "bookmark" på min computer så læser den derfra :)God søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1. 111 år.2. Ca. et halvt år.3. Google friend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hov, glemte min mail hvis du skal bruge den – svips@aaui.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa1. Scwarzkopf fylder 111 år.2. Jeg har fulgt din blog i omkring 9 mdr – 1 år tror jeg. Har ikke lige helt styr på det :-)3. Jeg følger bloggen via google, har endnu ikke helt fundet ud af det der bloglovin 🙂 Jeg læser dog ikke indlæg gennem google, jeg har istedet bookmarket din blog og tjekker den ca. 2 gange dagligt.mvh. svips

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Scwarzkopf fylder 111år.Jeg har kun fulgt dig i knap en måned, da jeg først startede med at blogge og interessere mig for blogging der :)Jeg følger din blog via google friend connect.Christina I.N.http://closetofchristi.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Schwarzkopf fylder 111 år.Jeg har fulgt din blog i (tænke, tænke, tænke… ;-)) ca. 2 måneder nu og følger via Bloglovin.-Anna L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1)Schwarzkopf fylder 111år.2)Det må vel være omkring de 8-9 måneder at jeg nu har fulgt dig og dagligt læst hvad du går og laver :)3)Jeg følger bloggen via google friend connect.-Anne L.C.annechristensen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med en konkurrence og lækre gevinster ;-)1. Schwarzkopf fylder 111 år.2. Jeg opdagede din blog for omkring 4-5 mdr. siden, og har fulgt bloggen fast lige siden!3. Følger med via Google!-Anna BVictori_anna@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Hej Lynn :)- Schwarzkopf fylder 111 år.- Jeg har fulgt dig i over et halvt år.- Din blog står under sidst besøgte og under favoritter, så klikker jeg ind derfra og kigger. Har ikke lige fundet ud af alt det andet smarte endnu ;)Hav en god søndag. Måske ses vi på CBS – Er igang med mit 1. semester på IMK :)Jeanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • godt med nogle konkurrencer! :-)- Schwarzkopf fylder 111 år i år.- Jeg har læst din blog i omkring et måned nu, og jeg synes den er helt fantastisk, så det bliver jeg ved med! :-)- Via bloglovin'. ;-)Knus Jonnajonnaboe@hotmail.comjonnaboe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • iih lækker konkurrence, den deltager jeg gerne i.de fylder 111 årjeg har fulgt med i bloggen i over et år og følger med via Google-Katjafashionbysobczak.blogspot.comkatjasobczak79@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • – Scwarzkopf fylder 111 år.- Jeg har fulgt din blog i omkring et halvt år nu.- Jeg følger dig med google friend connect.xoxo Sofie A / walkthiswaysofie.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed konkurrence. -111 år.-Over et halvt år-Jeg følger bloggen via Google Friend Connect.Sabine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  111tja det må vel blive ca 4-5 måneder nu.Fulgte i starten ikke med over noget, men havde bare de blogge jeg læste hver dag som bogmærker. Har dog lige fået en bloglovin-profil for et par dage siden. Hilsen Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker konkurrence!Scwarzkopf fylder 111 år i år.Jeg tror, jeg har fulgt dig i et års tid efterhånden :)Jeg følger bloggen via Google Friend Connect.God søndag, Lynn!/Mariagarderobeskabet.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • – 111 år- ca. 1 måned- via bloglovinSuper men en lille konkurrence.God søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *