Gårsdagens

Første vlog

Så er den her, min første videoblog – dog uden lyd, vi skal jo starte blidt ud, babysteps! Og jeg vil jo nødig skræmme jer væk. Takket være Nete fik jeg komprimeret videoen.
Videoen er fra i går hvor jeg sad og krøllede mit hår foran webcam – strange i know. Men det var den eneste mulighed eftersom jeg gerne vil sidde ned, samtidig med at jeg kan se mig selv og der skal være stikkontakt i nærheden. Badeværelset var ikke en option, da kæresten var i bad.
Nu hvor jeg var i gang, kunne jeg lige optage en meget kort video til jer, det er lidt bedre en stilbilleder. Så kan i se hvordan jeg laver krøller med glattejern som jeg lærte til Braun eventet.

I’ve recorded a short video, without sound just to show how I make curls with a flatiron.

9 kommentarer

 • Ja du er rigtig køn 🙂 Og lige præcis sådanne krøller jeg vil lave.. Tror jeg har fanget fidusen nu, måske jeg skulle investere i et :)//Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak piger, Jeg bruger ikke noget kosttilskud til håret – jeg synes derimod at det har taget meget lang tid for det at vokse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Undskyld sproget, men hold kæft hvor ser du godt ud!! 😉 flere vlogs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tager du noget kosttilskud til dit hår? det vokser nemlig VIRKELIGT hurtigt!! rigtig fin videoblog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak til alle, hvor er i søde – og tak fordi I har taget så godt imod den. Jeg må indrømme at jeg var lidt for nervøs over at skulle poste en vlog. Jeg har ikke brugt andet i håret end varmebeskyttende middel. Men som Maj siger, så er der mange tutorials på youtbe hvor de viser teknikken meget tydligere end jeg gør her. Mht til vlog med lyde – det vil jeg gerne kaste mig ud i på et tidspunkt, men jeg tror måske jeg lige skal overkomme min skræk for at dele min stemme med så mange mennesker hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ja, gud hvor er du dog smuk.. :)kan du ikke begynde at lave vblog med lyde en gang i mellem??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du er rigtig smuk og sød!:) Kom med flere vblogge med lyd!!!=)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Åhh jeg er bare SÅ enig med Sissel, du er jo bare gudesmuk tøs! Og virkelig sjovt at se din Vlog, meget andet end at se dig på stilbillederne :)@Sissel, søg videoer på Youtube, der er simpelthen så mange der har lagt tutorials ud som du helt sikkert ville kunne bruge – held og lykke :)- Maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For det første må jeg sige.. GUD hvor er du dog smuk. Du er smuk på billederne, men hold da op, kan man virkelig være endenu smukkere ? Lucky you;)Når men for det andet, så har jeg nu set denne v-blog 10 gange imens jeg selv prøvede din teknik, men øv bøv, det lykkes slet ikke for mig, ikke det mindste. Propper du noget krølle effekts produkt i håret først eller har du et særligt glattejern?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gårsdagens