Når man får stillet sine lyster!

Dufte

Photobucket

Har i en favorit duft? Det har jeg desværre ikke. Jeg har altid beundret de mennesker som har brugt den samme duft i flere år og hver dag! Det er deres signature duft, og man forbinder dem med den. Når man løber tør for den, så køber man dem igen og igen. Her hos mig, som i kan se så holder jeg mig ikke til den ene – jeg griber ud efter den der står nærmest. Nogle gange kan jeg endda finde på at blande duftene, hvilket jo er en no go. Jeg elsker parfumer, men jeg får dem så sjældent brugt op – og det siges vist også at man skal bruge dem indenfor 12 måneder hvis duften skal bevares.
I dag har jeg Marc Jacobs på. Hvordan har i det med dufte? Holder i jer til den ene, eller er i blandingsmisbruger som jeg er?

Hvis i kigger godt efter, kan man lige ænse vores tandbørste i blå og lyserød – meget boy/girl -ish!

A post about perfumes – I admire the people who tend to wear the same perfume every day for many years. It has become their signature scent. I on the other hand, have a habit to grab the one closest to me – leaving me with a different scent everyday.

19 kommentarer

 • marine tanguy di;&obspt:bonjnur élise sympa ce petit concours…La réponse à la question en quelle année les pingouins ont-ils été crée la réponse est 2004.merci et bonne journée.marine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er også en af dem, som virkelig er stor forbruger af parfumer i alle afskygninger, ikke at jeg går meget med parfume, men jeg har utrolig mange slags og hver gang jeg har gæster, skal de også lige kommentere min samling. 😀 Lige nu er min ynglings Marc Jacobs' Daisy, som jeg fik af min mor og far på vej hjem fra Cypern i sommers. 🙂 Derudover har jeg et ønske om at få endnu flere til samlingen, lige nu ønsker jeg mig Britneys nye Radiance parfume, den er bare lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hwj Frk. JensenJeg fik den med et magasin abonnement, så desværre – der kan jeg ikke lige hjælpe dig 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med YSL Parisienne, eeeeelsker den bare. Ellers går jeg også med Hugo Boss XX og D&G L'imperatrice :)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne vide hvor du har købt din Jeanne fra Lanvin? Det er simpelthen den bedste parfume, men efter at have købt den i NY (og brugt den op) kan jeg ikke finde den nogen steder. Har du idéer til hvor man kan finde den i Kbh.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bruger meget forskelligt afhængig af om det er dag eller aften og hvilken lejlighed.Men dagen er det Sheseido og Issey Miyakeom aftenen ofte Chanel Allure eller Armani One./Chauhttp://thetigerakachau.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min favorit lige nu er Bvlgari BLV II, men jeg har flere forskellige dufte og bruger dem alt efter humør og begivenhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg bruger 2 stk. D&G Feminine og Emporio Armani… Prøver dog virkelig at 'udvide min horisont' duftmæssigt. Jeg går ombord i DKNY-DKNY snart og har også en ambition om en anden D&G duft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem jeg bruger mest pt, er MJ Cucumber, Be Delicious, MJ Daisy, Biotherm Eau Pure, SJP Lovely og J'adore – sidstnævnte er min all time favorite og er den eneste der altid står på badeværelset, hvor jeg typisk har 5-6 stk stående af gangen, de resterende er i mit walk-in. Anine/ http://www.itisallinthedetail.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor er der mange af jer der har svaret. Dejligt! Det lyder jo til at de fleste veksler mellem flere parfumer, som jeg selv gør. I bruger også en ret bred variant af parfumer, lidt inspiration til mig. Ja, jeg har også hørt man kan gå hen og blive "immun" for sin duft, der er ikke noget være – specielt hvis det er en old spice…adr!@Anonym: Jeps, jeg vil i et separat indlæg lave nogle links til butikker jeg handler i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes det er fedt med "signatur-dufte", men jeg har hørt, at man bliver "immun" overfor en duft hvis man bruger den over en længere periode, og så derfor bare putter mere og mere på, fordi man ikke selv kan dufte den længere.. (hvilke resulterer i en meget kraftigt og ikke særlig, synes jeg selv, attraktiv duftsky)Derfor køber jeg altid en ny parfume når jeg har brugt den gamle op – jeg er bange for at blive immun overfor duften, og det ville da også være synd ikke at dufte den længere:)VenligstLine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger Viktor&Rolf – Flowerbomb 🙂 Derudover er jeg også ret vild med Gucci Rush, men har den ikke lige nu. Jeg kan godt lide de der søde dufte.(Har dog også været på Lacoste – Touch of Pink, Amor Amor, DKNY – Delicious)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bruger Burberry The Beat til daglig og når der skal være lidt mere gang i den er det Jean Paul Gaultier Madame der bliver brugt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en del, som jeg skiftevis bruger. Har dog også nogle faste, som jeg har haft i mange år. Bla. Laura Biagiotti's Laura og Noa by Cacharel. De nyeste to yndlings er dog Dior- Escale à Pondichéry og Gucci – Rush 2, som jeg dog kun bruge til særlige lejligheder, da de jo ikke er så billige igen!-annewww.annechristensen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  I sidste blog nævnte du online handel. Kunne virkelig godt tænke mig, at du skrev de shopping sites ned, hvor du handler? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige siden den kom ud har jeg (næsten) udelukkende brugt Vera Wang – Princess. Den er virkelig skøn, og hver gang jeg har brugt den op, SKAL jeg ned og købe en ny.Faktisk ville jeg sommetider ønske, jeg var bedre til at prøve nogle nye dufte, men altså. Når noget fungerer, så skal man jo holde sig til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har 2-3 forskellige parfumer stående, som jeg skifter imellem. Nogle gange køber jeg den samme flere gange i træk, andre gange trænger jeg til afveksling og prøver noget nyt. Det er imidlertid sjældent, jeg bruger parfume, da jeg forsøger at begrænse mit forbrug af allergifremkalende stoffer, så det dér med de 12 måneder overholder jeg ikke – synes nu også, at de dufter fint alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bex

  Jeg har faktisk ikke brugt parfume i mange år. gad ikke købe en ny efter den slap op, og jeg synes egentlig også det er meget rart bare at være neutral 🙂 Men jeg elsker Moschino I love love!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har brugt Hugo Boss Deep Red i næsten ti år. Alt andet dufter bare ikke lige så rigtigt på mig..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man får stillet sine lyster!