Kartoffel!

Tirsdag morgen

Photobucket

Photobucket

Jeg har tilladt mig selv at sove lidt længere i dag, fordi jeg er så kvæstet – samt oveni det kunne jeg ikke sove bare af udmattelse. I går var jeg på arbejde, og derefter videre til DHL. Ved i hvad? Jeg gennemført squ de 5km helt uden at gå! Det var jeg ellers slet ikke i form til, men pga alle de mennesker kører adrenalinen bare derud af. Jeg er ret stolt af mig selv…haha!

Derfor har jeg nu hoppet i “søndagstøjet” og skal ikke lave andet end at sidde med bøger og blade, samt ordne lidt praktisk. Det bliver da en god dag. Jeg orker i hvert fald ikke så meget andet.

After having had a long day yesterday – today I allowed myself to sleep in and wear the most comfy outfit ever.

9 kommentarer

 • Godt klaret med DHL 🙂 Og hvro ser jeres lejlighed bare hyggelig ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Crimscrams: Tak tak :-)@Katrine: Hvor er du sej! Det er utroligt hvad ens krop kan klare uden at man ved man har det i sig. @Manja: Det var også rigtig hyggeligt ovenpå den lange dag igår.@Ann-Sophie: Kagefadet er fra Tiger til 30kr.@K: Jeps det var det også. @Lucy: Tak! Min sofa er fra Idémøbler, købt for ca.3måneder siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Flot med løbet! Jeg leder i øjeblikket efter ny sofa, må jeg spørge hvor din er fra? Mvh. Lucy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • k

  Det ser da også rimelig hyggeligt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det hyggeligt (og sundt) ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du fundet dit fine kagestativ henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor er det et hyggeligt billede af dig i sofaen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg oplevede det samme, da jeg løb mit første kvindeløb for Iform sidste år.. 28:36 blev tiden, og jeg anede simpelthen ikke, jeg havde det i mig. Fedt at man kan yde mere ved hjælp af adrenalinen! Og super flot løbet Lynn 🙂 – Du lokker med det kagefad, jeg må hellere se at få det købt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • godt gået med løbet! super sejt Lynn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kartoffel!