Tirsdag morgen

Sko til salg

Photobucket

Hvis I ikke allerede har set den nye gadget, så vil jeg da lige fortælle om den.

Langt om længe har jeg fået lagt sko til salg – det kommer til at foregå over en salgsblog og ikke Trendsales. Salgsbloggen kommer kun til at være aktiv over en kort periode, den vil herefter blive fjernet igen. Alle sko er i str.36, sælger primært fordi de er en tand for store til lille mig eller fordi de næsten ikke har været brugt.

Du kan komme til salgsbloggen ved at klikke på billedet i højre kolonne hvor der står “Lynns butik”. Hvis i ikke kan finde den, skriv venligst – da jeg har problemer med at vise hele højre side af kolonnen i Internet explorer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag morgen