Dagens - my comfort wear

Kartoffel!

Photobucket

Forleden dag fik jeg lavet en ret god og cremet kartoffelsuppe – nogen vil nok mene det er alt for tidligt at starte på suppen, men jeg kan spise det året rundt.
Det er en meget nem opskrift alle kan være med på. En masse kartofler, gulerødder, løg og porrer skåret i strimler og tern kommes i en gryde, hvorefter man kommer nogle deciliter grøntsagsbouillon/fond ved og simrer i 20mins tid. Når konsistensen er kogt igennem, kommes det i en blender eller stavblender kan også bruges. Det skal bare blendes igennem til det har en cremet og jævn konsistens. Husk endelig at holde rigtig godt fast på låget til blenderen! Der kommer et ordentligt tryk på, som får låget til at springe op – så er der altså bare kartoffelsuppe allevegne! Been there done that. For at gøre lidt mere lækker, og usund – stegte jeg lidt bacon som topping. Voilá – dinner served!

9 kommentarer

 • Julia.

  hvor ser det godt ud :-)jeg kan skam sagtens spise det året rundt også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har lige inspireret mig til aftensmaden i aften -tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ^Line: jeg brugte bouillon terninger som jeg blandede i koldt vand. Jeg puttede vand i så det dækkede lige dækkede grøntsagerne. Alt efter hvor stor en portion du laver, så er en eller to bouilloner nok – smag til for at finde ud af om der skal mere i. @Tanja: Wishbone halskæden købte jeg for £5 i butikken i London

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lynn, hvor mange deciliter boullion brugte du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  HejHvor lyder det lækkert og nemt.mvh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • We seem to be into some of the same things. I just started my own blog, and I would really appreciate some suggestions or comments! I thank you in advance if you decide to check out my blog and give me some feedback. http://lady-gabby.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser herligt ud :)Lige lidt off-topic, men må jeg spørge, hvor meget gav du for din Marc Jacobs Wishbone halskæde? Jeg har nemlig set dem online til ret billige penge, men hvis man kan få dem til en ligeså fornuftig pris i M b M J's egne butikker, er det da at foretrække. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhm lækkert, det er også snart sæson for suppe herhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh jeg har jo helt lyst til at lave sådan en lille kartoffelsuppe lige nu :)! Jeg ELSKER virkelig suppe, og kan også spise det året rundt 🙂 Det ser virkelig godt ud! 🙂 -jemapellekathe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - my comfort wear