Ny header

Så fin

Photobucket

Øv, hvor det altså ærgrer mig at den ikke findes i andre størrelser end medium. Den er lige i øjet, og vil have været perfekt til en fødselsdagsfest og mine pudderfarvede stiletter.
Den er spottet hos Zara, og der er mange tilbage.
Det er en udsalgsvare sat ned fra 899,- til kun 159,- Det er satme billigt!

Damn, I just hate when my size is sold out. This would have been so perfect for the birthday bash on saturday.

10 kommentarer

 • The paragon of unstadernding these issues is right here!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ^Jeg tager ud og kigger på den på mandag – hvis den er der skriver jeg lige til dig, så finder vi ud af hvordan og hvorledes med penge, forsendelse/mødes. Ha' en god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den var der desværre ikke, så du må meget gerne købe den til mig, hvis du stadig har lyst og tid. min mail er julie@rorvig.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er da virkelig sødt af dig! Jeg kommer hjem på torsdag. Men jeg tager et smut til Århus i dag og ser om jeg skulle være heldig den var tilbage der. Har nemlig en ide om, at den ryger hurtigt til den pris. Men det er virkelig sødt af dig, jeg kan lige vende tilbage, hvis den ikke er der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Julie: Hvis den stadig hænger der i næste uge, vil jeg gerne købe den for dig. Hvornår er du hjemme fra ferie?@Anonym: Fedt, at der er andre der kan bruge den, når jeg nu ikke kan.@Anne: Der er desværre for meget overskydende stof til at jeg kan sy den ind. Jeg skal bruge den imorgen, så når slet ikke at få den syet ind :-(@Stine: Ej, hvis jeg var dig havde jeg købt den med det samme! @ It was on sale, so the price went from 120euros to an amazing 20 euros only. So cheap!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow amazing dress, and it's from zara!! How much is it? (in euros)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ai, hvor sjovt. Den stod jeg også og gramsede på idag, men havde "desværre" min fornuftige mor med mig, så den blev hængende ;p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er den fin – og billig!træls at den er i medium, men kunne du ikke købe den og så selv sy den ind eller få det gjort hos en stof-forhandler? der plejer det ikke at være ret dyrt, og de gør det lige som man vil have det (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  TUSINDE TAK FOR TIPPET!! Den skal så meget være min, imorgen.. WUHHUU! Perfekt kjole nu når man skal på ferie til Tyrkiet snart..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Øv, har altid ladet den hænge da jeg synes prisen har været meget i overkanten og endelig når den bliver sat ned, er jeg på ferie i jylland. Just my luck! 🙁 Men sig endelig til hvis du vil hjælpe en sød læser i nød 😉 Hehe.. forresten tak for en god blog, jeg elsker du opdaterer så jævnligt, det gør at man får lyst til at læse mere med 🙂 mange hilsner Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny header