Lux

The Home

Her er få billeder af min nye lejlighed, kun et lille udpluk af stuen. Vi har valgt at have et spisebord i barbordshøjde, da det er lidt anderledes samtidig med at det er den perfekte højde til at man kan kigge ud af vinduet. Sort, hvid og grå er temaet hele lejligheden igennem.

Jeg er stadig uden internet – dumme Fullrate! Så forhåbentlig bliver det imorgen!

This is a little of my living room – the dining area. Some where asking for pictures of the apartment, so here are some part of it.

9 kommentarer

 • @emilie: Allerede nu er vi ret glade vores bordhøjde, det er dog lige noget man skal vænne sig til i starten haha. @Alice: Nej, jeg har fået min lejlighed gennem et privat holding selskab – jeg kender indirekte ejeren af bygningen nemlig. @Fierce et Chic: Mange tak! Vi har primært shoppet i Idémøbler, ikea og bordet er faktisk fra Bilka. @Natalie: Tak – de er fra Lene Bjerre, mener man kan få dem i Bahne. Har fået dem i julegave.@Mia: Der skal nok komme flere af dem, så snart mit internet er oppe og køre igen. @Anna-Sophie: Mange tak, det er også blevet rigtig hyggeligt. Der skal nok komme flere billeder. @Phuong: thank you very much 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • beautiful house!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super hyggeligt ud! Fed ide med det høje spisebord og spisebordslampen er jeg helt forelsket i – den er SÅ fed! Glæder mig til at se flere billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at se flere billeder, for det man kan se indtil videre, ser rigtig rigtig flot ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih har glædet mig til dine lejligheds-billeder. – Kom endelig med flere af dem 🙂 Har haft barbord de sidste 3 år, og der er ret fedt – også til at arbejde ved. – Dog er de rigtige stole vigtige! Dem fik vi aldrig, så nu glæder jeg mig til et "normalt" spisebord 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Dine lysestager til bloklys er rigtig fine – hvor er de fra?Vh. Natalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vildt med spiseborde i barbordshøjde! Jeres stue ser forresten super fed ud, du/I har rigtig god smag 🙂 Hvilke boligbutikker har I hovedsageligt "shoppet" I?MvhFierce ét Chic

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  wauuw hvor er din lejlighed blevet fiiiin 😀 du har totalt nice smag.. jeg leder stadig efter lejlighed, og har søgt på de link du gav, (datea osv) var det egentlig gennem dem du fik lejligheden.. mvh alice

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååh barbordshøjde bliver I glade for 🙂 Det er skønt – HVIS man har ordentlige stole!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lux