Grey Blazer

Finally

(Leggins – Zara, Trench-H&M, Scarf – Designers Remix, Top – Mango, Shoes – Hong Kong)

Ah..det har været en lang dag! Det startede ud med at metroen holdt stille hele morgen pga. brandalarm. Det resulterede i en alternativ transport løsning der betød at jeg skulle hele Amager rundt for at komme ind til kontoret. Altså 1½ time senere var jeg endelig på min pind.
Da jeg så som sidste mand forlod skuden gik alarmen fandme i gang, fordi jeg var for lang tid om at få måsen ud af døren. Ikke nok med det, så smækker døren uden at jeg har fået mit adgangskort med…jesus! Et opkald til Dansikring senere er jeg endelig på vej hjem!

This has been such a long day – luck has definitely not been with me today. I am finally home now – and looking forward to the Danish bank holiday tomorrow.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grey Blazer