Finished

The Ackward Sunday Pose

(Faux leather jacket – Miss Selfridge, Boots-Asos, Tunic – VM, Fur scarf- Monki)

Sorry billedet er helt skævt – min tripod bukkede lige under. Det er længe siden I har fået et outfit post, så her kommer det. Jeg har modtaget min nye læderjakke i det blødeste materiale, som sidder ret godt bortset fra ribkanten forneden. Den gør at den poser lidt bagtil – men hvad kan lidt DIY ikke gøre. Jeg tror jeg vil lave et snit i den, og klippe elastikbåndet over. Så må jeg jo håbe at jeg stadig har en jakke bagefter.
Det er jo en fantastisk søndag, solen skinner og man bliver jo helt glad i låget af det.
God søndag!

Sorry for the skewed photo – tripod acted weird. I’m wearing my new faux leather jacket from Miss Selfridge which is soft as butter. I really like it besides the ribbing, which makes it baggy in the back. But what can one not do with a little DIY – I will make a cut in the ribbing so i’m able to cut of the elastic band which makes the ribbing. Hopefully it will do.
Have lovely sunday.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finished