The Power of Networking

Tame the Wild Beast

…nej vi skal ikke tæmme Jessica Szohr men derimod mit hår! Jeg har lige for tiden utroligt svært ved at samarbejde med med manken. Har rigtig mange “babyhår” foran der stritter som toppen på en ananas. Lige meget hvor meget spray jeg bruger, skal der ikke et vindstød til, før at det står lige op i luften igen. Mit hår er blevet ret langt, og de krøller jeg fik lavet for et år siden er næsten helt væk nu. Så nu er det hverken glat eller krøllet.
Jessica Szohr aka Vanessa Abrams har den skønneste hårpragt nogensinde. Efter at have set billederne af hende, går jeg og fifler lidt med at skulle få lavet krøller igen eller det er jo bare bølger jeg gerne vil have.
Jeg tror at jeg i den nære fremtid vil begive mig ud i at prøve permanentvæske fra matas eller supermarkederne til at lave DIY krøller/bølger.

I cannot tame my hair, i have a lot of short fine hair in the front of my head which keeps disobeying me although i use hairspray. After i have seen Jessica Szohr’s hairdos, i’m contemplating on making my own permanent wavings with a home kit from the Supermarkets or the drugstore.

9 kommentarer

 • Hej Manna, Velkommen til bloggen :-)Tak for anmeldelsen! Og de rigtige søde ord!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manna

  Jeg har fulgt din blog den sidste måned, så derfor en lidt forsinket kommentar i dette felt. 🙂 Jeg købte conical wand på ukhairdressers.com efter en kommentar herinde og gav 253,- inkl.fragt, mener jeg. Det er absolut et godt køb og kan varmt anbefales til piger der vil have fine krøller eller flot fald i håret. Jeg har haft den i 1 uge og har allerede brugt den 2 gange, krøllerne holder godt og det tager ikke mere end 15 min. Jeg tror også den er nemmere at arbejde med end et glattejern. Jeg bruger ikke engang de medfølgende handsker, fordi det yderste led forbliver koldt, det kan man støtte fingeren på og man brænder sig ikke. Skiftede også selv stikket, no problem. ;)Tak for en rigtig god blog, altid interessant… også lækkert med ideer til aftensmaden. hehe! Bliv ved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak Anna, efter at have set de tutorials er jeg helt syg efter at få den. Så nu holder jeg øje med den på amazon og ukhairdressers. Håber de får den snart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg købte mit her: http://www.ukhairdressers.com/store/details.asp?ID=BAB2280UGav omkring 240 inkl porto.Kan se at de lige nu kun har den lille version, det størrelse du skal have til store krøller/bølger hedder 19-32 mm. Du kan tjekke adskillige tutorials på youtube, bare søg på conical wand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Anna: hvor har du købt din conical wave? Den må jeg da næsten prøve, for det plejer at tage så sindsygt langt tid med mit hår. Nu har jeg jo også meget af det, og det er tilmed tykt. @ Rikke: Mange tak for rådet, nu er jeg helt skræmt ved tanken om det. Vil meget nødigt miste mit hår. Jeg tror hellere jeg må lade hjemme permanent væsken lægge og anvende krøllejern istedet for. @Simone: Jeg kan slet ike finde ud af at bruge glattejern til atg lave krøller…:-( Det vil bare ikke fungere på mit hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Woow.. Jeg bliver altså også helt vildt misundelig på den manke.. ! Vidste slet ikke man kunne få lavet permanente bølger.. det er da lige noget jeg skal høre min frisør om! Når jeg skal have krøller/bølger bruger jeg altid glattejernet.. Med lidt øvelse går det faktisk ret stærkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mvh Rikke, Frisør i aalborg!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Pas på med at lave krøller selv, jeg er frisør, og sådan noget permanentvæske er virkelig ikke til at spøge med.Det kan ende med, hvis du ruller håret forkert- for sramt eller skævt op, at du får en kemisk klipning, dvs. at håret knækker.Jeg har set tilfælde hvor håret er knækket af helt nede ved hovedbunden i store totter.Nu ved jeg jo ikke hvilke krøller du fik sidste gang, men som udgangspunkt kan man ikke lave store bløde krøller der holder. Der er det bedre med et krøllejern og det krøllejern der hedder sylen både 1 og 2 er hurtigt og nemt og giver flotte bølger på ingen tid.Syntes bare du har så flot et hår, at det ville være super ærgeligt hvis det gik galt med en gang hjemme permanent. Så hellere gå ned til din frisør og snak med hende/ham om det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis ikke du vil lave krøllerne permanente, så kan jeg virkelig anbefale dig at anskaffe en conical wand. Den er SÅ nem at bruge, det tager ikke mere end 10-15 minutter at ordne hele håret når man lige har lidt rutine.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Power of Networking