The Ackward Sunday Pose

Good Old Days

Da jeg var i gang med at rydde op på mit barndomsværelse fandt jeg mit fars gamle spejlreflekskamera. Jeg kan tydeligt huske den fra da jeg var lille, hvor den er blevet brugt rigtig meget. Det gik i stykker på en tur til London for over 10år siden da vi stod foran Windsor Castle og skulle til at tage et billede.
Den dag idag vil jeg gerne have et spejlreflekskamera, da de jo bare tager super flotte billeder. Men de er jo knap så handy må jeg indrømme, der er det at jeg er meget glad for mit lille digitalkamera der passer ind i selv den mindste clutch.

While I was cleaning I found my dad’s old SLR camera. I do remember it from when I was little. it broke about ten years ago during a trip to London, when we where about to take pictures in front of Windsor castle.
I really would like a SLR camera cause they take fantastic pictures. But on the other side they are very bulky and not as handy as my little digital camere which fits in the smallest clutch.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Ackward Sunday Pose