Tame the Wild Beast

Finished

Jeg har endelig fået pakket alle ting ud, og indrettet det som det skal være. Selvom vi har smidt en masse ting ud, samt opbevaret en hel del i kælderen – var der stadig mange småting som fyldte ekstremt meget.
Jeg måtte jo endeligt se i øjnene hvor meget tøj jeg egentlig har købt, og der er virkelig meget. Jeg fandt ud af, at jeg kan fylde en hel Ikea pose op med cardiganer, og det var med top på! Tilgengæld har jeg næsten ingen bukser – som I nok har bemærket, er det meget sjældent jeg går med bukser.
Nu vil jeg lige hoppe i karbad og bagefter nyde en kop grøn te og lektielæsning.
Ha’ en god lørdag aften.
I finally unpacked all my stuff. I realised that I have bought a lot of clothes during the last two years. I can fill up an Ikea bag with cardigans alone. But I realised that I only own very few pairs of pants – as you may have noticed I hardly ever wear them.
For now I will enjoy a bath, followed by some green tea topped with some homework.
Have a great night.

3 kommentarer

  • Ja jeg er også ret glad for at have fundet to billeder hvor vi næsten er lige gamle og sidder på præcis samme måde haha. Jeg elsker også min cupcake – den er så sød

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha jeg elsker din cupcake-tingest!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig sødt billede af dig og kæresten som børn – god idé. ;o) Og dejligt at flytningen er ovre. Satser ikke på at skulle flytte herfra før om maaaaaange år, men lad os se.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tame the Wild Beast