Spring

No Hope


Ih man går jo hele tiden og håber på forår, men nu ser det jo mest ud som om, vi kommer til at leve forevigt i arktiske omgivelser.
Idag har jeg været på arbejde hele dagen – lang dag. Efterfølgende smuttede jeg en smut fordi forældrene til fredagsbøffer.
Billedet er taget foran min forældres lejlighed, mens jeg står og venter på at blive hentet af kæreste. Haha det ser ud som om mit ene fodaftryk er større end det andet. Det var godt nok dybt, godt jeg havde røjsere på.
I’m constantly hoping for Spring, but again and again my hopes are shut down by the snow. Really arctic feelings. I went to my parents house after work – for great dinner. The pictures were taken tonight, when I was waiting for my boyfriend to pick me up.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring